Naturligt rengøringsmiddel til dit gulv

Naturligt rengøringsmiddel til dit gulv

Hvordan rengøre du dit gulv med sort sæbe?


Brugt i århundreder, sort sæbe er et fremragende husholdnings rengøringsmiddel. Meget populært, dette sunde produkt er kendt for sine plet- og fedtfjernende egenskaber. Den sorte sæbe har mange anvendelses muligheder,  blandt andet hjælper den dig til effektivt at rengøre og vedligeholde dit trægulv.


Sort sæbe, er et naturligt og multifunktionelt produkt


Sort sæbe er hovedsageligt sammensat af vegetabilske olier og kalium, to naturlige ingredienser og er typisk baseret på  olivenolie eller linfrøolie. Dens sammensætning gør det til et fremragende husholdningsprodukt med mange anvendelses muligheder. Du kan bruge den til at at fjerne en plet fra et styk tøj eller et tæppe, til at holde skadedyr væk fra haven, til at vaske dit interiør…. Du kan også blot bruge sort sæbe til at rense dit gulv!

Det er økonomisk at bruge takket være dens koncentrerede virkning og sort sæbe er også økologisk. Det skader hverken jord eller vand. Dette naturlige rengøringsmiddel fås i to former: den flydende sorte sæbe som er nem at bruge, mens den sorte sæbe pasta generelt et mere koncentreret produkt.


Sort sæbe til en perfekt rengøring af dit gulv


Rengøring af dit gulv med sort sæbe kræver ingen særlige færdigheder. Du kan starte med at støve dit gulv af. Du kan bruge en kost eller en støvsuger til dette. 

Du kan derefter fortynde et glas flydende sort sæbe vand i 5 liter varmt vand. Du mopper dit gulv med blanding af sort sæbe og vand. Sort sæbe kan bruges på træ, flydende gulve og laminat gulve. 

Du kan roligt rengøre dit parketgulv med sort sæbe, hvad enten det er et massivt, lamineret eller konstrueret gulv, og om det er olieret, vokset eller forseglet.


Er sort sæbe anvendelig i hele huset


Sort sæbe har mange anvendelses muligheder, og kan bruges i opskrifter på mange husholdningsprodukter. Som rengøringsmiddel (beton, terracotta, fliser eller parketgulve) kan også være hovedingrdiensen i et vaskemiddel, der er økologisk og billigt i brug. I køkkenet er det meget effektivt til opvasken, affedte din ovn eller din emhætte. I haven giver den sorte sæbe især muligheder for at afvise skadelige insekter eller skimmelsvampe, der påvirker dine planter.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.