Kan du hjælpe miljøet ved at skifte til bare sæbe

Kan du hjælpe miljøet ved at skifte til bare sæbe

Du har måske undret dig over dette: Er det rigtigt, at du kan hjælpe med at redde vores planet, hvis du skifter fra shower gel til bar sæbe? Hvad er fordelene ved bar sæbe sammenlignet med brusegel? Her er 3 gode grunde til at skifte til bar sæbe:

 

Bar sæbe genererer mindre affald og sparer dig penge

I modsætning til en flaske shower gel, bruger bar sæbe meget lidt (eller ingen) emballage. Du kan købe det i løs vægt uden emballage, hvis du leder efter en livsstil uden spild, eller i genanvendelig emballage som papir, pap eller plast.

 

Godt at vide om at bruge bar sæbe

 

Med bar sæbe kan du tage 4 gange flere bad end med en klassisk shower gel til tilsvarende pris.

 

At skifte til bar sæbe betyder daglige besparelser og reducerer vores miljøbelastning.

 

At vælge bar sæbe lavet af 100 % vegetabilske olier uden kemiske tilsætningsstoffer bidrager til at beskytte vores miljø

Vegetabilske olier er fornybare råvarer. Brug af bar sæbe lavet af 100% vegetabilske olier uden farvestoffer og ingen kemiske tilsætningsstoffer er en måde at tage et skridt til at beskytte vores planet, mens du passer godt på din hud.

 

Bar sæbe holder længe, ​​har en meget handy form

For sæber som Marseille-sæben, er der ingen sidste anvendelsesdato! Ligesom god vin (som skal indtages ansvarligt), jo ældre sæben er, jo bedre er den for din hud! Og det er meget nemmere at opbevare på dine hylder, for det fylder meget mindre. Og så er sæben let at putte i din kuffert til rejsen.

 

Er du blevet overbevist? Skift til bar sæbe i morgen...

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.