Les Grasse parfume

Grasse parfumernes hovedstad

Tager man en tur til Frankrig har man mulighed for at opleve parfumernes hovedstad  byen Grasse, en by fyldt med parfumerier og en lang historien med fremstilling af alverdens forskellige dufte.

Byen Grasse gemmer sig i bjergene nær Cannes i Frankrig, og er perfekt at besøge i maj måned hvor byens kendetegn majrosen blomsten. Bl.a. stammer Chanel N.5 parfumen fra byen Grasse, som er fyldt med parfumerier som fremstiller parfumer fra mange af de lokale duftende provencalske urter, såsom lavendel, myrte, jasmin, rose, vild orangeblomst, mimosa eller majrosen. De blomstre som bruges i parfumen kan dyrkes lokalt på grund af det milde klima, og tager man en tur til det sydøstlige Frankrig hvor Grasse befinder sig kan man se de smukke marker med tuberose, roser, jasminer, violer… som oplyser landskabet i de smukkest farver.  

 

Parfums de Grasses berømmelse har gjort byen til verdens hovedstad for parfumerier, hvor byen Grasse har været kendt for sine parfumerier siden 1600-tallet. Parfumeri verdenen har flere færdigheder, som kan findes i byen Grasse såvel som i dens omgivelser, uanset om det er i Grasse eller mere generelt i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur. Blandt denne historiske knowhow er der først og fremmest dem, der tillader den bedste dyrkning af parfume planter. Fra at mestre jorden og klimaet til de forskellige blomsterarter, herunder botaniske færdigheder og pode teknikker, dyrkningen af ​​planterne kræver ekspertise inden for forskellige områder.
Så kommer forståelsen af ​​de naturlige råmaterialer, der er nødvendige for fremstillingen af ​​Grasse parfumensamt måder at transformere dem på. Dette består i at udvinde de duftende essenser fra blomsterne ved hjælp af flere teknikker. Endelig er kunsten at komponere parfumen, den viden der kommer til at fuldende det komplette værk.
Efter at sammensætningen af ​​en duft er færdig, skal skabelsen tage tid med en maceration proces. Parfume koncentratet hviler i kar før aftapnings fasen. Varigheden af ​​denne maceration fase varierer alt efter dufte.

  

Les Grasse parfumen er kendt for at være udvundet af blomster fra fransk jord, modsat kunstigt fremstillet blomsterdufte. Fordelen ved at vælge et produkt med rigtig parfume som Les Grasse parfumen er at man undgår en masse skadelige kemikalier, som er kendt for at føre til hudirritation, kvalme, hovedpine og osv. Rigtig parfume har også top-, mellem- og bundnoter som giver parfumen en mere dyb og kompleks duft. hvor kvaliteten af blomsterne som dyrkes i Grasse skaber de bedste parfumer, hvor originale og uforglemmelige dufte bringes til live.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.