Fordelene ved den klassiske Marseille sæbe

Fordelene ved den klassiske Marseille sæbe

Marseille sæbe er kendt over hele verden. Den kan genkendes på sin unikke form og farve. Det er et must-have i hverdagen, og det giver en lang række fordele. Et nærmere kig på fordelene ved Marseille-sæbe...

 

En allieret for hudpleje

Marseille sæbe er vegetabilsk sæbe og er blød på følsom hud. Du kan bruge det regelmæssigt og bare skylle med vand. Det er naturligt, skånsomt og allergivenligt.

 

Du kan også bruge Marseille sæbe til kropspleje. Selv folk med følsom hud kan bruge det til daglig rensning.

 

God i hjemmet

Hvis du foretrækker at bruge et naturligt, biologisk nedbrydeligt produkt til at vaske dit tøj, kan Marseille-sæbe varmt anbefales. Du kan bruge den til at forvaske genstridige pletter eller bare bruge et par flager som vaskemiddel.

 

Hvis du har en baby, kan du bruge Marseille sæben i badet.

 

Dermatologiske fordele

Marseille sæbe har også rigtig mange dermatologiske og miljøvenlige egenskaber. Det er et miljøvenligt produkt. Det er naturligt og biologisk nedbrydeligt og sikkert for miljøet. Hudlæger anbefaler ofte Marseille-sæbe mod eksem i Frankrig.

 

Den indeholder ingen farvestoffer, ingen allergener og ingen syntetiske tilsætningsstoffer. Det er derfor, den anbefales til babyer og folk med allergi. Det er mere økonomisk end almindelig sæbe, nogle gange holder det op til dobbelt så længe.

 

Fordelene ved Marseille-sæbe for følsom hud

Takket være dens "ekstra rene" vegetabilske sammensætning anbefales Marseille-sæbe stærkt til fedtet eller akne-udsat hud. Den kan bruges til dyb rensning og kontrol af talg.

 

Desuden giver den så meget skum, at den endda kan bruges som barberskum. Det renser huden og forhindrer indgroede hår.

 

Dens fordele for hår

Marseille sæbe kan bruges på alle dele af kroppen, inklusive håret. Husk, at den ikke indeholder andet end naturlige ingredienser, olivenolie og soda. Derfor anbefales det til folk, der ikke længere ønsker at bruge aggressive shampoo, der svækker håret.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.