Fordelene ved at bruge Aleppo sæbe

Fordelene ved at bruge Aleppo sæbe

Hvad er fordelene ved Aleppo Sæbe?


Aleppo sæbe har været kendte i århundreder for dets anvendelsesmuligheder. Faktisk ved hjælp af sine naturlige olier renser den huden uden aggresion, nærer gennem olivenoliens egenskaber, renser takket være laurbærolie og bevarer hudens hydrolipiske film.


Det er derfor en daglig sæbe, som hele familien kan bruge, når det passer dem.


Hvordan kan Alepposæben anvendes?


Aleppo sæbe kan bruges til ansigt, krop, hår og endda barberskum til herren.


For ansigt og krop vil Aleppo sæbe være din bedste allierede, især hvis du har skrøbelig hud (rødme) eller problem med acne, eksem eller psoriasis.


For at vælge den Aleppo sæbe, der passer dig bedst, er det vigtigt at se på dens sammensætning og især dens procentdel af laurbærolie.


  • Mellem 5% og 15% til tør og følsomhud
  • Mellem 15% og 25% til kombineret hud
  • Mellem 25% og 40% til fedtet hud

Med hensyn til håret, hvis du ikke har særligt fedtet hår, behøver du ikke vaske dit hår med Aleppo sæbe, det kan da skade din hovedbund. Til gengæld kan du bruge den om sommeren efter stranden eller når du forlader poolen. Dit hår har da brug for mere fugt end normalt.


Hvis dit hår har tendens til at hurtigt at blive fedtet, kan du højst bruge sæben 2 gange om ugen. Tag din sæbe i dine hænder, skum og gnid i din hovedbund. Alternativt kan du også føre din sæbeterning direkte på dine hårrødder og gnide med hænderne, når skummet er til stede. Aleppo sæbe er kendt for at fjerne overskydende talg.


Det er vigtigt at bemærke, at Aleppo sæbe er velegnet til alle hårtyper: glat, krøllet, bølget, farvet, krøllet og kruset.


Til sidst, til jer herrer kan i bruge Aleppo sæbe som barberskum. For at gøre dette skal du gnide terningen mellem dine hænder, indtil du får skum, fordel det på dit skæg eller det område der skal barberes, og derefter start arbejdet. Blød og nærende, huden vil blive efterladt blød.
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.