6 Fordele ved at bruge en sæbe bar

6 Fordele ved at bruge en sæbe bar

En velproducerede naturlig sæbe bar i forhold til flydende sæbe har mange fordele. Hvis man vælger at købe den naturlige variant, modsat den masseproducerede variant med mange tvivlsomme ingredienser.

1. En sæbe bar kan let holde over 4 uger i badet, og er normalt 3-5 gange billigere at købe end den tilsvarende flydende variant.

2. Sæben baren er fremstillet af naturlige ingredienser i en kombination af frugter, grønsager, blomster og olier. Hvis naturlige ingredienser er noget for dig, burde du vælge bar sæben frem for den flydende variant.

3. Håndsæber har kun naturlig glycerin som opstår under fremstillingsprocessen og derfor er 100% naturlig. Glycerin hjælper med at holde huden fugtig efter at havde renset huden med sæben.

4. Håndsæber er pakket i mindre emballage og derfor skal der smides mindre plastik i skraldespanden, og i nogle tilfælde er emballagen fra bæredygtigt materiale.

5. Bar sæben indeholder ikke mikroplast modsat visse af de flydende sæber, hvilket hjælper med at begrænse den mængde mikroplast som lander i vores natur.

6. Sæbe baren behøver ingen konserveringsmidler, og har derfor ingen parabener eller andre overflade aktive stoffer.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.