7 INTERESSANTE RESULTATER AF AT SKIFTE TIL NATURLIGE SHAMPOOBARER

7 INTERESSANTE RESULTATER AF AT SKIFTE TIL NATURLIGE SHAMPOOBARER

7 INTERESSANTE RESULTATER AF AT SKIFTE TIL NATURLIGE SHAMPOOBARER

Dit hår er kronen på værket! Det er din måde at udtrykke dig selv på! Det er også meget vedligeholdelseskrævende, og nu du tænker over det, ser det ikke så varmt ud i disse dage, og hvorfor er det det?? Måske er det på tide, at du dropper kemisk shampoo for noget naturligt og miljøvenligt?

 

  1. Du vil have skinnende hår...

Ser du, shampoobarer gør alle de gode ting, som flydende shampoo gør (tilfører styrke og glans) uden at forårsage uønskede bivirkninger. De er generelt også velegnede til alle hårtyper og familiemedlemmer.

  1. Du sparker kemikalier til kantstenen

Har du nogensinde læst bagsiden af din shampooflaske, mens du synger i brusebadet? Hvis ja, har du set nogle forbløffende ingredienser. Af disse er SLS (Sodium lauryl sulfate) den værste. Det er et kemisk rengørings- og skummiddel designet til at rense håret og generere skum. Men det fjerner faktisk hårets naturlige olier og irriterer hovedbunden og huden.

  1. Du vil leve det planetvenlige liv

Shampoobarer er biologisk nedbrydelige og plastikfri, hvilket betyder, at ingen flasker til skraldespanden og ingen pumpe-ting, der irriterende nok ikke kan genbruges.

 

  1. Du vil udrydde dit kulstofaftryk...

... eller i det mindste reducere det. Shampoobarer har et lavt CO2-fodaftryk på grund af deres lille størrelse og mangel på kraftig emballage.

Det betyder færre lastbiler på vejene og reducerede emissioner i luften. Hej, forurening ødelægger dit hår, du ved!

  1. Du sparer penge og springer glad forbi shampoogangen

Shampoo barer kan være små, men de har en episk levetid. Med ordentlig pleje og opbevaring kan en shampoobar holde meget længere end flydende shampoo, så den er langt mere økonomisk. Plus, hver klat af en shampoobar bliver brugt, i modsætning til de dråber flydende shampoo, der frustrerende limes til bunden af flasken.

 

  1. Du kan proppe mere i din kuffert, når du rejser

Hvis dekantering af flydende toiletartikler i små, ubrugelige flasker giver dig lyst til at aflyse din ferie, er du den perfekte kandidat til shampoobarer. De er det pladsbesparende, rejsevenlige produkt, du kan smide i tasken og flyve afsted med.

 

Nogle shampoobarer kan endda bruges til at vaske din krop og tøj! Med endnu flere penge og kuffertplads sparet kan du få plads til hele Duty Free-standen og det slet ikke klæbrige souvenirs med hjem.

  1. Vil dit badeværelse blive et spa?

En pæn shampoobar på en miljøvenlig sæbeskål giver et vist statement. Det siger stil, det siger sindsro, det siger, at mandens næsehårstrimmer, er begrænset til skabet for ikke at ødelægge æstetikken. Naturligt og minimalt går hånd i hånd, og hvem vil alligevel have et badeværelse fyldt med uoverensstemmende flasker?

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.